En fantastisk Swingsöndag

Så har det hänt igen! Dansare av högsta klass har besökt Åland och medlemmarna i Swingskeppet har haft förmånen att få kurs med dem. Denna gång var det Sandra Klack och Sebastian Svensson från The Midnight Rounder som dök upp nästan som gubben ur lådan. 20 personer hade med endast en veckas varsel dykt upp på en 2-timmars Lindy Hop kurs.

Inte nog med kursen. Sen fylldes hela dagen på Frideborg och A Taste of Herräng med Mildreds Swingskolan som huvudarrangör och där föreningen var med på ett hörn och ordnade med café. Där fick alla som dök upp vara med om att testa både Lindy Hop och Balboa, se på lite kortfilmer, köpa vintage, fika, se på ett uppträdande av Sandra och Sebastian och sist men inte minst ta del av socialdansen där år egen Dave Webb samt en kille från Uppsala DJ:ade. Totalt dök det upp närmare 50 personer. Inte dåligt för en vacker solig vårdag.

En sån här cool bild lyckade Alexandra fota under Sandras och Sebastians show. Tre proffs i farten – två framför och en bakom kameran!

Detta den här helgen. Om två veckor smäller det igen och då till två storband. Håll ögon och öron öppna!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: