Ett år tillsammans med Swingskeppet r.f.

Nu har Swingskeppet varit förening i ett år och med glädje kan föreningen titta i bakspegeln och konstatera att det hänt en hel del. Om aktiviteterna fortsätter i samma takt många år framöver så måste vi nog säga att det blir en aktiv förening.

Inte nog med att det är ett rejält stort gäng som idag vågar stå upp och dansa socialdans lite här och där. Många har dessutom blivit riktigt duktiga och någon har utökat sin repertoar med både Balboa och Step. Hur kul som helst!

I torsdags, vårens nästsista dag, hade vi den sista socialdansen. Temat var frukt och färg och många kom uppklädda och färglada till tänderna. Vi gottade oss med en fräsch fruktsallad gjord av vår egen Nunni. Gott, gott…

Jenny med färggrann klänning och ”frukthalsband”

Nunnis fruktsallad serverad på scenen

Nu önskar vi i styrelsen att ni alla tänker tillbaka på det gångna året och funderar lite kring vad som har hänt och också vad ni vill att ska hända framöver i föreningen. För att underlätta för er och för att få ta del av era tankar har vi gjort en liten enkät som vi hoppas ni tar er tid att fylla i. Det skulle betyda mycket för oss om ni gjorde detta. Ni är helt anonyma i enkäten. Här kommer ni direkt till länken.

Mv

Styrelsen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: