Kurs nr 1/2013

Jo så är det faktiskt! Det är bara några veckor kvar på det här året och några veckor in på nästa år håller Swingskeppet redan sin första kurs. Den här gången kommer lärarna från Finland. Det är Sanna Leinonen och Adam LaMontagne (USA/Finland), två erfarna dansare/lärare, som håller i kurserna Balboa för nybörjare, Balboa fortsättning samt LindyHop i snabbare takt på medelnivå.

Kursen hålls 19-20 januari på fd. Yrkesskolan, Neptunigatan 19 enligt följande:

Lördag
14.45 – 16.45 Balboa för nybörjare
17.00 . 19.00 Balboa fortsättning

Söndag
11.00 – 13.00 LindyHop i snabbare takt på medelnivå.

Pris: 20 euro per kurs eller 50 euro för alla tre. Obs, detta gäller för medlemmar! Är du inte medlem? Gå då in på https://swingskeppet.wordpress.com/medlemsinformation/ och se hur du kan bli medlem!

Anmäla er senast den 29 december! Ifall det inte blir tillräckligt med anmälningar finns risk att kursen inhiberas och anmälningarna är därför bindande. Avgiften betalas in till Swingskeppets konto FI59 6601 0001 0948 04 efter att en bekräftelse har erhållits. Det går också att anmäla sig efter deadline men då med risk för att kursen har inhiberats på grund av för få anmälningar eller att kursen är fullsatt. Så varför chansa – anmäl er genast!

Här kommer du till anmälningsblanketten!

Håll ögonen öppna efter mer information om denna helg. Det är möjligt att det dyker upp någon liten överraskning i samband med kurshelgen.

Välkomna önskar Swingskeppet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: